Kosthold og kosmetikk


Helse_FULL
Elfo VisionRetailSolution gir et verktøy som hjelper deg å gi kundene korrekt produktinformasjon i salgsøyeblikket.

 

Få bedre kontroll og økte gevinster

Med VisionPOINT vil du få tilgang til dine butikkers data hvor som helst, når som helst. Du vil dermed kunne følge opp både salg og lager på de butikkene du selv har ansvaret for.

Gjennom VisionPOINT vil du få et mer korrekt lager gjennom kontroll på salg, bestillinger fra ulike leverandører, kontrollert varemottak, varetelling som gir de ansatte et verktøy for korrekt informasjon til enhver tid.

Med ulike typer kampanjehåndtering fra VisionPOINT vil butikkene kunne gjennomføre salgskampanjer med hjelp fra systemet uten å måtte sitte med spesialkunnskap.

Elfo bidrar med at butikkansatte får et hjelpemiddel med VisionPOINT, til å bli servicepersonell som kan informere kunden om produktegenskaper og anbefale og selge tilleggsprodukter eller erstatningsvarer. Viktige vedlegg til produktene vil også være viktig informasjon å kunne levere fra seg som en ekstra service til kundene.

Med VisionPOINT vil du få kontroll på og kan gjennomføre bemanningsplanleggingen i ett og samme system som butikkdata basert på behovene fra salgsrapporter.

Siden all data lagres ett sted, vil eiere, ledere og ansatte kunne få rapporter på sitt område ut i fra behov.

Systemet er skalerbart og fungerer like enkelt for enkeltstående butikker som for sentralstyrte eller frivillige kjeder.

Elfo leverer…

… produkter for fremtiden med markedets mest moderne styringsverktøy for varehandelen. Løsningene er skalerbare i både størrelse og kompleksitet.

… egenutviklede produkter med enkle og intuitive brukergrensesnitt. Produktene egner ser for større enkeltforetak og sentralstyrte eller frivillige kjeder.

Skyløsning