Referanser

 

Princess logo
Princess Gruppen AS er en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med 140 forretninger, og øker stadig i antall. De fleste forretningene eies og drives av Princess Gruppen AS, mens noen av forretningene er franchise.

k

Bjørklund
Bjørklund ble etablert i Norge i 1992. Siden da har Bjørklund solgt mengder av klokker og smykker til det norske markedet, og kjeden er per januar 2014 markedsledende samtidig som de er den smykke-og klokkekjeden som vokser raskest.

k

Panorama
Norges ledende leverandør av gullsmedvarer til gullsmedbransjen.

k

Gullfunn
Gullfunn er en av landets ledende gullsmedkjeder med 60 butikker over hele landet. Gullfunn butikkene utfører blant annet reparasjon av smykker, perletreing, gravering, taksering, reperasjon av klokker, batteriskift og tilpasning av lenker.

k

Juvelen logo
Juvelen er en av landets ledende gullsmedkjeder med 50 butikker over hele landet. Juvelen butikkene utfører blant annet reparasjon av smykker, perletreing, gravering, taksering, reperasjon av klokker, batteriskift og tilpasning av lenker.

s

Elite Foto
Elite Foto ble etablert i 1985 og er Norges største og eneste landsdekkende fotokjede. Våre store innkjøp sikrer deg gode tilbud på kjente merkevarer, – både på Internett og i hver enkelt butikk! Vår visjon er at “Elite Foto skal gjøre det enkelt for flest mulig å ta vare på livets viktige øyeblikk.”

k

Telering
Telering er en landsdekkende faghandels kjede med forhandlere fra Kristiansand i Sør til Hammerfest i Nord. Vi leverer telekommunikasjons produkter og tjenester til både bedrifter og private. Kjedens 110 forhandlere representerer Telenor og Netcom på operatørsiden, samt alle de store produsentene på mobiltelefoner og utstyr som Nokia, Samsung, Apple, Sony, HTC, LG, Huawei og ZTE.

s

s

Nøstebarn
Nøstebarn skaper og selger klær i ubehandlet ull og i ull/silkeblanding. De har også garn med strikkeoppskrifter, tøybleieløsninger og soveskinn. Hovedmålgruppen til Nøstebarn er barn. For dem er det ekstra viktig at klærne er i trygge materialer og at de gir rom for aktivitet.

l

Mestergull
Mestergull er landets ledende gruppering i gullsmedbransjen og høster anerkjennelse for spennende smykkekolleksjoner og utførelsen av håndverk av ypperste klasse.

s

Thune
Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmaker bransjen, med historie helt tilbake til 1857. I Thunes butikker finner du et bredt utvalg av kvalitetssmykker med utgangspunkt og fokus på kvalitetsdiamanter, og flere store internasjonale og anerkjente klokkemerker.

s

David Andersen
David-Andersen ble etablert i 1876. Siden den tid har man stadig utviklet nye produkter og konsepter til forbrukere i både inn- og utland, og vi gjør det fortsatt…
Vi er stolte av å kunne selge egenutviklede varer i egen merkevare med høy kvalitet i tillegg til at vi også er gullsmedenes merkevarehus. Vi har i mer enn 40 år forhandlet store merkevarer som Ole Lynggaard og Georg Jensen

s