Om oss

Elfo har over 25 års erfaring innenfor butikkdata og logistikk systemer. Selskapet ble stiftet i 1990 og har siden 1996 arbeidet med Microsoft Dynamics NAV. Med kombinasjon av butikkdata og ERP i over 20 år har selskapet en unik kompetanse innenfor butikk-kjede utfordringer.

I dag leverer ERP avdelingen systemer til handelen generelt og Vision avdelingen (butikkdata) leverer integrasjoner med andre ERP systemer samt butikkdata som ikke er integrert med ERP.

Riktig verktøy til den enkelte arbeidsoppgave gjør at butikkansatte, butikksjefer (eier), kjede, logistikk og regnskap får verktøy som er tilpasset deres behov og arbeidsdag.

Denne sammensetningen reduserer tidsforbruk og øker kvaliteten på informasjonen, noe som er helt avgjørende for rasjonell drift.

Elfo har egen supporttjeneste som vedlikeholder kundemassen. I tillegg har selskapet en konsulentavdeling for både installasjon og opplæring.

Prosjektledere tar hånd om nye prosjekter og alle prosjekter styres etter felles prosjektmodell.

Med Elfo får kunder nærhet til sine styringsverktøy og nærhet til endringsprosesser som gjennomføres. Selskapet har stor kompetanse i alt fra NAV utvikling, til .NET og web programmering. Et viktig mål for Elfo er at all utvikling både spesiell og generell, skal utføres på en slik måte at brukeren skal kunne ta del i endringer fra både Microsoft og Elfo

Elfo har utviklet VisionPos og VisionPoint med tanke på en fullstendig integrasjon med Microsoft Dynamics NAV. Dette hindrer likevel ikke integrasjon mot andre POS systemer eller ERP systemer. I Elfo sin kundeliste finnes begge alternativene.