Om oss

Elfo har 20 års erfaring innenfor butikkdata og logistikk systemer. Selskapet har siden 1996 arbeidet med Microsoft Dynamics NAV og innehar således en unik kompetanse innenfor butikk-kjede utfordringer, knyttet opp til et av markedets kraftigste verktøy for å håndtere disse utfordringene.

En av de største fordelene med Elfo sine produkter er den unike integrasjonen mellom butikk og ERP system. Dette medfører at alt styres fra Microsoft Dynamics NAV, uten at butikkene behøver å forholde seg til et ”regnskapssystem”. Dette gir optimal styring av den enkeltes arbeidsoppgaver.

Riktig verktøy til den enkelte arbeidsoppgave gjør at butikkansatte, butikksjefer (eier), kjede, logistikk og regnskap får verktøy som er tilpasset deres behov og arbeidsdag. Ikke minst like viktig, kommuniserer verktøyene med resten av verdikjeden.

Denne sammensetningen reduserer tidsforbruk og øker kvaliteten på informasjonen, noe som er helt avgjørende for rasjonell drift.

Microsoft Dynamics NAV styrer alle tunge prosesser med regnskap og logistikk, mens VisionPOS og VisionPOINT brukes som hjelpesystemer for å oppnå effektiv vare og pengeflyt.

Elfo har egen supporttjeneste som vedlikeholder kundemassen. I tillegg har selskapet en konsulentavdeling for både installasjon og opplæring.

Prosjektledere tar hånd om nye prosjekter og alle prosjekter styres etter felles prosjektmodell.

Med Elfo får kunder nærhet til sine styringsverktøy og nærhet til endringsprosesser som gjennomføres. Selskapet har stor kompetanse i alt fra NAV utvikling, til .NET og web programmering. Et viktig mål for Elfo er at all utvikling både spesiell og generell, skal utføres på en slik måte at brukeren skal kunne ta del i endringer fra både Microsoft og Elfo

Elfo har utviklet VisionPOS og VisionPOINT med tanke på en fullstendig integrasjon med Microsoft Dynamics NAV. Dette hindrer likevel ikke integrasjon mot andre POS systemer eller ERP systemer. I Elfo sin kundeliste finnes begge alternativene.